Huolto

Ammattitaitoinen huoltotiimimme koostuu laitetyypin mukaan koulutetuista oman alansa asiantuntijoista. Koko maan kattava huolto tarjoaa nopeaa palvelua toimipisteistämme Espoosta ja Tampereelta. Kaikkiin konetoimituksiin on saatavilla asennus-, koulutus-, huolto- ja varaosapalvelut.

Kansainväliset kumppanimme

Cortex on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä useimpien kansainvälisten kumppaniensa kanssa. Suomalaisille asiakkaille sopivan monipuolisen ja kattavan tarjonnan rakentamisen myötä kumppaneiksi on valikoitunut tunnettuja valmistajia mm. Englannista, Ruotsista, Saksasta, Italiasta, Hollannista ja Ranskasta.

Linkit kumppaniemme sivuille löytyvät Kumppanit – sivuta.

Huoltosopimus varmistaa toimivuuden

Huoltosopimusmaksu on pieni hinta häiriöttömästä tuotannosta.

Huolto – Investoinnin toimintatakuu

Mikään tekninen laite ei toimi ikuisesti. Häiriöitä ja vikoja ilmaantuu kaikkiin laitteisiin ennemmin tai myöhemmin. Käyttöönoton yhteydessä annettava käyttäjäkoulutus ja säännöllinen, valmistajan suosittelema huolto ovat kaksi tärkeintä asiaa, joilla voidaan vaikuttaa laitteiden toimivuuteen. Käyttäjän tekemät tarkistukset sekä puhdistukset vähentävät häiriöitä päivittäisessä toiminnassa ja säännöllinen huolto puolestaan on satsausta pitkänajan luotettavuuteen ja toimintavarmuuteen. Huoltosopimus on erinomainen keino alentaa kustannuksia ja varmistaa se, että työ saadaan tehdyksi tuotannon siitä kärsimättä.

Laitteen rikkoutuminen on aina ikävä asia, joka aiheuttaa hämmennystä ja kustannuksia monella eri tavalla. Tällaisissa tapauksissa tärkeintä on minimoida aiheutuneet vahingot mahdollisimman nopeasti. Soitto huoltokutsunumeroomme käynnistää prosessin, jossa kartoitetaan vika, hankitaan tarvittavat osat ja tullaan paikanpäälle tekemään korjaustyöt. Yleisimmät varaosat löytyvät suoraan varastostamme ja valtaosa muista osista saadaan ”yö yli” – periaatteella valmistajilta.

Kun vanha uskollinen palvelija kaipaa ehostusta tai päivitystä nykyaikaan on laitekunnostuksemme oiva ratkaisu. Pienemmät toimenpiteet voidaan tehdä asiakkaiden tiloissa ja suuremmat huoltopisteissämme Espoossa tai Tampereella. Kunnostamme myös vaihtoon ottamiamme laitteita, joita kannattaa kysyä myynniltämme.

Ympäristömme puolesta

Kiinnitämme niin tuotevalikoimassamme kuin myös jokapäiväisessä toiminnassamme asianmukaista huomiota ympäristön kestävän kehityksen asettamiin vaatimuksiin. Olemme allekirjoittaneet ympäristöministeriön ja pakkausalan yhteisen sopimuksen pakkausten ja pakkausmateriaalien talteenoton sekä hyödyntmisen edistämiseksi Suomessa.

Olemme myös PYR:n jäsen.

Pakkausjäte hyötykäyttöön

Edellytys pakkausjätteen tehokkaalle hyötykäytölle on lajittelu. Yleisellä tasolla pakkausjätettä voidaan hyödyntää kahdella tavalla:

  • kierrättämällä, jolloin jätettä käytetään uuden tuotteen raaka-aineena
  • energiana, jolloin jäte esim. poltetaan

Muovituotteiden polttaminen

  • Kotona: PE-LD (Polyeteeni low-density) ja PP (polypropeeni) sekä jotkin sekoitteet ja muovit
  • Polttolaitoksessa: Edellisten lisäksi PET (Polyeteenitereftalaatti), PE-HD (polyeteeni high-density) ja tietysti joukko muita.
  • Ei poltettavat: PVC (polyvinyylikloriidi), myös muiden muovien ja sekoitteiden joukossa saattaa olla poltettavaksi kelpaamattomia materiaaleja