Cortex Oy – Pakkaamisen, merkinnän ja leipomokoneiden vahva asiantuntija

Cortex Oy on vuonna 1960 perustettu, suomalainen pakkaus- ja leipomoalan ratkaisujen perheyritys. Yrityksen nimeksi valittiin latinan sana “cortex”, joka tarkoittaa aivoja suojaavaa aivokuorta.  Nimivalinta viestii siitä, että autamme asiakkaitamme suojaamaan tuotteitaan kuljetuksen aikana tehtaalta kuluttajalle. Olemme osa KTA-Cortex-yhtymää.

Toimintamme perustuu pitkäaikaisille asiakassuhteille ja kumppanuuksille, edustamiemme tuotteiden vahvalle tuntemukselle ja hyvälle asiakaspalvelulle. Painotamme arkipäivässämme toimintavarmuutta, nopeutta ja vahvaa toimialojen ymmärrystä. Kehitämme toimintatapojamme ja valikoimaamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Valikoimamme koostuu maailman johtavien valmistajien tuotteista.

Olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat. Siksi myyntiverkostomme ja huoltopalvelumme kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Espoossa. Panostamme asiantuntevaan myyntityöhön ja ammattitaitoiseen huoltohenkilöstöön, joiden myötä koneiden käyttöönotto käy sujuvasti ja tuotantokatkokset voidaan minimoida

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys ohjaa pieniä ja suuria valintojamme. Tarjoamamme ratkaisut täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset. Olemme sitoutuneet Ympäristöministeriön ja pakkausalan yhteiseen sopimukseen, joka tähtää pakkausten ja materiaalien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Pakkausjätettä voidaan hyötykäyttää vain, mikäli se on lajiteltu oikein. Huolehdimme, että tuotannossamme syntyvä pakkausjäte on lajitellaan oikein, ja opastamme myös asiakkaitamme asianmukaiseen lajitteluun. Kun jätteiden lajittelu tehdään asianmukaisesti, voidaan sitä hyödyntää uusiomateriaalina tai energiantuotannossa.

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi