Teräs- ja muovivanteet kuormien sitomiseen

Teräsvanteet

Teräsvanteet sopivat suurten ja raskaiden kuormien sitomiseen. Valikoimassamme on vahvoja teräsvanteita sekä automaatti- että käsikäyttöön. Teräsvanteemme ovat kylmävalssattuja, ja niiden leikkausreunat on onnettomuuksien ja vahinkojen välttämiseksi pyöristetty.

Muovivanteet (PP ja PET)

PP-muovivanteet ovat hyvä valinta kevyehköön pakkaamiseen: kevyihin lavoihin, pahvilaatikoihin ja pieniin nippuihin. Ne sopivat sekä käsi- että automaattikäyttöön.

Kestävillä PET-muovivanteilla voidaan usein korvata teräsvanteet. Niiden etuja ovat korkea vetolujuus, hyvä UV-valon ja sääolojen kestokyky sekä kierrätettävyys.

Vetolujuuden maksimoimiseksi kaikkien muovivanteidemme kuidut on suunnattu vanteen pituussuuntaan.

Pakkausnauha

Sellaisiin kohteisiin, joissa vanteita ei voida käyttää, suosittelemme pehmeää ja joustavaa polyesterinauhaa. Nauhan valmistuksessa käytetty liima ei liukene veteen, joten se kestää myös ulkokäytössä.

Banderollisuljenta

Meiltä saatte käytännölliset, laatikoiden suljentaan kättettävät liitospaperit ja banderollit, joilla tuotepakkaukset voidaan sulkea kauniisti. Voit sulkea ja sinetöidä tuoterasiat paperista tai PP-muovista valmistetuilla nauhoilla. Banderollinauhalla suljettu pakkaus on persoonallisen näköinen ja helppo avata. Se sopii erinomaisesti elintarvike- ja lääkepakkaamiseen ja graafisen alan pakkaustarpeisiin.

Myyntimme auttaa oikean vanteen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi