DTM CX86e

Nopea ja kompakti tulostusratkaisu tuotantoon, POS- ja POI-sovelluksiin

DTM CX86e on maailman pienin LED-kuivaväritulostin ja auttaa yrityksiä tuottamaan monipuolisia ja ammattimaisia värietikettejä ja -lipukkeita tarjoten näin tehokkaamman viestinnällisen vaikutuksen tavallisiin mustavalkoisiin lämpövedoksiin verrattuna.
Olipa kyse tositteista, kupongeista, kuiteista, valokuvista, vierailijakortteista, hinta- ja tarjoustarroista, huomiotarroista, rannenauhoista tai laatikkomerkinnästä, niin DTM CX86e on oivallinen ratkaisu. Se tekee korkealaatuiset värilliset tulosteet nopeasti ja helposti. Pienen koon ansiosta CX86e on helppo siirtää ja näin käytettävissä kaikkialla.

Erinomaiset ominaisuudet

Kuivaväritekniikka. Ei tarvetta erikoispäällystetyille materiaaleille. Kuten lasertulostimissa, voit käyttää tavallista paperia, joka antaa sinulle 100% vedenpitävän ja UV-kestävän tulosteen.

Mikä on LED-tekniikka? Tulostusprosessi on samanlainen kuin lasertulostimilla, kuivaa väriainetta sulatetaan tarramateriaaliin lämpöyksikön (kiinnitysyksikön) kautta. Digitaalinen LED-tekniikka tuottaa korkearesoluutioisia tulosteita. Tämän tekniikan ansiosta tulostin vaatii vähemmän tilaa, on kompakti, ympäristöystävällinen ja energiatehokas. LED-tulostuspäissä ei ole liikkuvia osia, joten ne ovat kestäviä ja erittäin luotettavia.

CMY kolmivärikasetti. CX86e-laitteella yksinkertaistat varastointia, koska sinun on pidettävä varastossa vain yksi väriaine. Kolmivärinen väriaine vaihdetaan muutamassa sekunnissa ja laite on käyttövalmis ilman viiveitä.

Ethernet ja WLAN-yhteys. Voit unohtaa halutessasi unohtaa USB-kaapelit ja yhdistää CX86e verkkoon Ethernetillä tai WLANin (optio) kautta verkkoon ja tulosta helposti verkon eri työpisteiltä.

Monipuolinen tulostus. Valitse NiceLabel Free 2019 DTM Edition yksinkertaisiin etikettisuunnitteluihin tai hanki Nice Label Designer vaativampien sovellusten toteuttamiseen. Tulostinta voidaan käyttää myös muiden suosittujen etikettisuunnitteluohjelmistojen, kuten BarTender, ja graafisten ohjelmistojen, kuten Adobe Illustrator, ja muiden Windows-sovellusten kanssa. Käytön helpottamiseksi voit tulostaa suoraan Acrobat Reader -ohjelmasta.

Katso video: http://dtm-print.eu/en/pages/cx86e.html

 

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi