Tehokkaampi prosessoritekniikka siivittää lasermerkintää

Uudet Linx CSL -sarjan merkintälaitteet ovat helposti integroitavissa ja asennettavissa eri tuotanto-olosuhteisiin. Helppokäyttöisten laitteiden nopeus ja merkintäjälki ovat huippuluokkaa merkittävän tuotteen materiaalista riippumatta. Laitteet voivat kattaa  laajan merkintäalueen vain yhdellä tulostuspäällä. Linx-merkintälaitteita maahantuo, asentaa ja huoltaa suomalainen Cortex Oy.

Linx CSL10 (10 W) ja CSL30 (30 W) lasermerkintälaitteiden uusi ja tehokkaampi prosessoritekniikka välittää tiedon merkintäpäätteelle linjan nopeutta alentamatta. Tieto voi sisältää tekstiä, kuvia, viivakoodia ja numeroita. Linx CSL –laitteet tuottavat laadukasta merkintää sekä pakkaus- että tuotantolinjojen tuotteisiin, oli sitten kyse päällystetystä paperista, kartongista, muovista, lasista, kumista, päällystetystä metallista tai alumiinista.  

Laitteiden uusi laajan merkintäalueen (440 mm x 600 mm) tulostuspäätä soveltuu käytettäväksi sovelluksissa missä ennen tarvittiin tulostusalueen kattamiseen kaksi erillistä laitetta esim. monirivisen pakkauskalvojen tai tarramateriaalien merkinnässä.

Räätälöityjä ratkaisuja

Linx merkintälaitteisiin saa erilaisia tulostuksessa käytettäviä kokoonpanoja, joilla merkintäratkaisu voidaan räätälöidä tuotannon tarpeisiin. Linx CSL10 ja CSL30 tarjoavat markkinoiden monipuolisimmat mahdollisuudet lasermerkinnän toteuttamiseen tuoden näin lisää tehokkuutta tuotantoon.

Erityisesti siellä missä tila on rajallinen tai ohjausyksikköä ei saada merkintäpään lähelle helpotusta tuovat joustavat, pikaliittimillä varustetut ja 3, 5 tai 10m pituiset liitäntäkaapelit. Näiden uusien ominaisuuksien mukanaan tuomat asennus- ja huoltoaikojen lyhenemiset ovat merkittävä etu.

Molemmista malleista myös IP65 versio.

CSL10 ja Linx CSL30 – laitteissa säilyvät kaikki Linxin laserteknologian perinteiset ominaisuudet. Erittäin tehokas käyttöjärjestelmä antaa laserputkelle n. 45.000 tunnin käyttöiän, ainutlaatuinen VisiCode® -toiminto tuo, vertaansa vailla oleva, laadukkaan merkinnän lasille ja PET-muoville, vähentäen energiankulutusta jopa 50 % ja entistä kehittyneempi LinxVision® -käyttöjärjestelmä puolestaan mahdollistaa virheitä vähentävät nopeat ja helpot viestiasetukset.

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi