KTA-Cortex Oy

Huoltoteknikko, KTA-Cortex Oy, Tampere

Cortex Oy ja KTA-Yhtiöt Oy muodostavat konserniyhtiöineen yksityisesti omistetun teknisen tukkukaupan yritysryhmän, jonka palveluksessa on noin 60 henkilöä Suomessa ja Baltiassa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli yhteensä noin 30 miljoonaa euroa. KTA-Yhtiöt palvelee graafista teollisuuta ja Cortex Oy pakkaavaa ja elintarviketeollisuutta tarjoten alojensa johtavaa osaamista Suomessa ja Baltiassa. KTA-Cortex Oy vastaa näiden yhtiöiden valtakunnallisesta huolto- ja varaosatoiminnasta.

Haemme huoltoteknikkoa edustamiemme merkintä- ja pakkauslaitteiden sekä pakkauskoneiden ylläpito ja asennustehtäviin Tampereen toimipisteeseemme. Työtehtävät tapahtuvat pääsääntöisesti asiakkaidemme luona ympäri Suomea.
Toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelut mahdollisimman sujuvasti ja oikeaan aikaan. Työ on luonteeltaan nopeatempoista sekä vaihtelevaa ja vaatii matkustusvalmiutta lyhyelläkin varoitusajalla.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai teollisuuden automaation parissa työskentelystä sekä hallitset mekaniikkaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia erilaisissa asiakas- ja laiteympäristössä. Viihdyt kiireisessä työympäristössä ja pidät langat tiukasti käsissäsi paineenkin alaisena. Olet systemaattinen, tarkka, tiimipelaaja, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn.
 
Arvostamme teknistä-, sähkö- tai automaatiokoulutusta ja hyviä IT-taitoja. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan vakituisen tehtävän, jossa on myös kehittymismahdollisuuksia. Saat myös tilaisuuden työskennellä ammattitaitoisen ja hyvän työyhteisön kanssa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?
 
Kerro meille miksi sinä olisit juuri sopiva henkilö tehtävään. Soita tai lähetä sähköpostia. Haku tehtävään päättyy 21.9.2018

Lisätietoja antaa:
Huoltopäällikkö Jari Munne
puhelin: 040 555 9549
sähköposti: jari.munne@kta.fi

 

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi