Laaja valikoima uuneja ammattilaiskäyttöön

Tarjoamme uunit leipomoihin, myymälöihin ja paistopisteisiin. Valikoimamme kattaa kiertoilmauunit, pinnavaunu-uunit ja kerrosarinauunit. Uuneja on saatavilla niin sähköllä, öljyllä, pelleteillä kuin kaasulla toimivina.

Kaasu- ja öljyuuneihin voidaan asentaa palokaasujen lämmön talteenottojärjestelmä, johon on mahdollista hakea energiainvestointitukea. Lämmön talteenottojärjestelmällä paistossa syntyneestä lämmöstä saadaan talteen yli 25 prosenttia. Järjestelmän ansiosta uunien polttimet lämmittävät uunia tasaisesti ja palokaasut palavat puhtaasti.

Pinnavaunu-uunit

Tarjoamamme Revent- ja Kornfeil-merkkiset pinnavaunu-uunit ovat luotettavia, kestäviä ja paistotulokseltaan erinomaisia. Kornfeilin termoöljyuuneissa yhdistyvät mainiosti pinnapaiston ja arinauunin ominaisuudet.

Kerrosarinauunit

Kerrosarinauunit mitoitetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Uuneja on saatavilla sähkö-, kaasu-, pelletti- ja öljykäyttöisinä. Kornfeil-arinauuneja toimitamme myös termoöljykäyttöisinä.

Myymälä- ja paistopisteuunit

Reventin valikoimasta löytyvät myymälöiden ja paistopisteiden tarpeisiin sopivat puolipinnavaunu-uunit, joiden paisto-ominaisuudet ovat yhtä tasokkaat kuin muissakin Reventin uuneissa.

Tunneliuunit

Valikoimaamme kuuluvat myös kiertoarinauunit, joita on saatavana myös termoöljykäyttöisinä. Sopiva tunneliuuni valitaan aina asiakkaan tarpeiden perusteella.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi