Tarratulostimella näyttävät ja selkeät etiketit pakkauksiin

Tarratulostin tuo merkintään näyttävyyttä ja huomioarvoa. Tarrat ja etiketit ovat sopiva ratkaisu silloin, kun pakkausetiketin on välitettävä paljon tietoa. Etikettien tulostamiseen käytetään usein lämpötekniikalla toimivia kirjoittimia, joko pöytäkirjoittimina tai yhdistettynä automaattisiin tarran kiinnityslaitteisiin. Värillisten etikettien tulostuksessa käytetään yleisimmin mustesuihkutekniikkaa.

Meiltä saat tarratulostimien ja tarroituskoneiden lisäksi myös etikettien suunnitteluun ja tulostukseen tarvittavat ohjelmistot.

Pöytäetikettikirjoittimet

Pöytäetikettikirjoittimia käytetään yleensä silloin, kun etiketöinti suoritetaan käsin. Pöytäetikettikirjoittimien etuja ovat kustannustehokkuus, luotettavuus, nopeus ja helppokäyttöisyys.

Väritarratulostin

Väritarratulostin on oikea valinta sinulle, joka tahdot tehdä laadukkaita, värillisiä etikettejä ja muita tarroja. Väritarratulostin on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitset kustannustehokasta ja joustavaa tulostusratkaisua pienten ja keskisuurten etikettierien tulostukseen siellä, missä toisistaan eroavien etikettien ja tarrojen määrä on suuri.

Lataa esite
integroitu etikettitulostin

Automaattiset tarralaitteet

Tarjoamme automaattisia, tulostusominaisuuksilla varustettuja tarralaitteita erilaisilla kiinnitystekniikoilla.

Iskukiinnityksessä tarra kiinnitetään tuotteeseen painamalla. Tekniikka sopii hyvin erityyppisille tuotteille. Iskukiinnityksellä voidaan kiinnittää hyvin erikokoisia ja -muotoisia tarroja.

Puhalluskiinnityksessä tarra kiinnitetään tuotteeseen paineilmapuhalluksella, ja se soveltuu ennen kaikkea herkkien tuotteiden merkintään.

Pyyhkäisykiinnityksessä tarra kiinnitetään ohi kulkevaan tuotteeseen pyyhkäisemällä. Tämä on sopiva ratkaisu muun muassa silloin, kun pakkauslinjalta vaaditaan suurta nopeutta.

Tarraetiketit lavamerkintään

Automaattiset lavamerkintäjärjestelmät toimivat kiinteästi yhdessä lavakäärinnän ja yrityksen tietojärjestelmän kanssa. Lavamerkintäjärjestelmämme tulostavat A5-kokoisia, GS1-standardin mukaisia lavaetikettejä. Ne myös kiinnittävät etiketit lavoihin automaattisesti.

Pohditko, millainen tarratulostin on oikea valinta juuri sinulle? 
Me autamme sopivan laitteen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi