Viimeistele pakkaus kestävällä pakkausteipillä

Pakkausteippi viimeistelee pakkauksen ja varmistaa, että se kulkee perille asti ehjänä. Tarjoamme laajan valikoiman pakkausteippejä eri liimoilla ja leveyksillä. Meiltä saat myös teippikoneet, joilla valikoimaamme kuuluvien pakkausteippien käyttö sujuu nopeasti ja kätevästi.

Pakkausteipit myös yrityksen omalla logolla

Toimitamme pakkausteippejä kirkkaina, ruskeina ja erilaisilla painatuksilla. Varastovalikoimassamme on runsaasti teippejä erilaisilla standarditeksteillä. Lisäksi teemme tilauksesta pakkausteippejä asiakkaiden omilla logoilla ja muilla painatuksilla.

Pakkausteippien lisäksi toimitamme tarrattomia mainos- ja varoitusnauhoja.

Pakkausteippi akryyliliimalla

Akryyliliima on yleisimmin Suomessa käytetty pakkausteippiliima. Hiljaisen kelautuvuutensa ansiosta se on erittäin helppokäyttöinen vaihtoehto.

Pakkausteippi Hot-Melt-liimalla

Hot-Melt-liima on Euroopassa suosituin pakkausteippien liimalaatu. Se kestää hyvin pakkasta, tarttuu pitävästi ja rullautuu kelalta hyvin.

Pakkausteippi Solvent-liimalla

Solvent-liima eli luonnonkuituliima sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin: se säilyttää pitävyytensä jopa 40 asteen pakkasessa. Solvent-liima tarttuu helposti myös haastaviin pintamateriaaleihin ja jättää tuotteisiin vähemmän liimajälkiä kuin muut teippiliimat.

Kysy meiltä lisätietoja oikean pakkausteipin valintaan!

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi