Suoramerkinnän laitteilla teet selkeät merkinnät tuotepakkauksiin

Mustesuihkumerkintä

Jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimet eli CIJ-kirjoittimet ovat yleisimpiä suoramerkinnässä käytettyjä laitteita. Ne toimivat luotettavasti erilaisissa olosuhteissa ja soveltuvat hyvin erilaisiin kohteisiin. Jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimia käytetään tyypillisesti esimerkiksi päiväys- ja erämerkintöihin.

Lue lisää mustesuihkukirjoittimistamme.

Korkearesoluutiomustesuihku

Tarraetiketti voidaan usein korvata helppokäyttöisellä korkearesoluutiomustesuihkulla. Tulostus on edullista ja soveltuu käytettäväksi silloin, kun merkitään huokoista materiaalia, kuten pahvia, paperia tai puuta. Tulostusjälki on tarkkaa, joten sillä voidaan tulostaa myös kuvia, logoja ja viivakoodeja.

Lasermerkintä

Lasertekniikan hyödyntäminen on yhä yleisempää myös merkinnässä. Lasermerkintä on kustannustehokas ja luotettava valinta erityisesti silloin, kun tuotevolyymit ovat suuret ja kun tuotteilta vaaditaan korkeaa puhtaustasoa.

Valittavana on kaksi erilaista lasermerkinnän tekniikkaa: hiilidioksidilaser ja kuitulaser. Hiilidioksidilaser sopii pinnoitettujen kartonkien, lasin ja maalatun metallin merkintään. Kuitulasertekniikka puolestaan soveltuu muovien ja metallien merkintään ja kaiverrukseen.

Lue lisää lasermerkintälaitteistamme.

Kalvomerkintä

Kalvomerkinnässä merkintä tulostetaan suoraan pakkauskalvoon. Tätä merkintätekniikkaa käytetään tyypillisesti pysty- tai vaakapakattujen tuotteiden merkintään. Kalvomerkintälaite asennetaan suoraan pakkauskoneen yhteyteen ja merkintä tehdään kalvoon ennen tuotepakkauksen muodostamista. Merkintä voidaan tehdä joko pysähtyneeseen tai liikkuvaan pakkaukseen.

Muut suoramerkintäratkaisut

Tarjoamme merkintäratkaisuiksi myös rullakoodaajia ja leimauslaitteita, jotka soveltuvat erityisesti parasta ennen -päiväyksien merkitsemiseen.

Kiinnostuitko suoramerkinnän ratkaisuista? Myyntimme opastaa sopivan laitteen valinnassa.

 

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi