Pystypakkaamisen ja vaakapakkaamisen monet mahdollisuudet

Pysty- ja vaakapakkaaminen ovat erinomaisia vaihtoehtoja erityisesti elintarviketeollisuudelle. Laitteilla voidaan kuitenkin pakata myös muita tuotteita.

Pystypakkauskoneet

Pystypakkaaminen on sopiva vaihtoehto sellaisille tuotteille, jotka pakataan tyypillisesti pussimaisiin pakkauksiin. Pakkaus muodostetaan rullakalvosta, ja tuotteet annostellaan pakkaukseen ylhäältäpäin.

Puoliautomaattinen pystypakkauskone on sopiva ratkaisu pieneen ja keskisuureen pakkaustarpeeseen. Puoliautomaattisilla koneilla pussi muodostetaan PE-sukasta. Joissakin koneissa pakkaamiseen voidaan käyttää myös rullalle käärittyjä, valmiita muovipusseja.

Pystypakkauksen flowpack-kone muodostaa pakkauksen kalvosta, joka ohjataan muotoilukauluksella annosteluputken päälle. Tuote siirretään annosteluputkesta pakkaukseen, ja pakkaus suljetaan lämpösaumaamalla.

Vaakapakkauskoneet

Vaakapakkaamisessa tuote asetetaan kuljettimelle, minkä jälkeen pakkauskalvo ohjataan rullalta tuotteen päälle. Kalvon reunat taitetaan tuotteen ylä- tai alapuolelle ja saumataan kiinni. Pakkauksen päät suljetaan saumausleuoilla.

Vaakapakkaamisen flowpack-kone muodostaa pakkauksen kalvosta, joka muotoillaan vaakatasossa kulkevan tuotteen päälle. Pakkaus suljetaan lämpösaumaamalla. Koneella voidaan toteuttaa useita erilaisia pakkausmalleja tuotteesta ja käyttötarpeesta riippuen. Valikoimaamme kuuluvat myös vaakapakkaamisen moduulikoneet, joissa yhdistyvät automaattinen täyttö ja jälkikäsittely.

Sama tuote voidaan usein pakata sekä pysty- että vaakapakkauksella.
Jos et ole varma, kumpi pakkaustapa on tuotteellesi paras, autamme mielellämme sopivan pakkaustavan valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi