Oikealla laitteella pussipakkaaminen käy helposti

Pussipakkaamisessa on ensiarvoisen tärkeää valita tuotteelle sopiva pussi ja oikea suljentatapa. Pussi voidaan sulkea joko saumaamalla tai sulkijalaitteella. Valikoimamme kuuluu erilaisia saumaajia, pussinsuljentakoneita ja pussituskoneita.

Meillä on pitkä kokemus pussipakkauskoneista, ja siksi voimme tarjota sopivat laitekokonaisuudet esimerkiksi helposti rikkoutuvien tuotteiden pakkaamiseen sekä elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Kysy lisää!

Jatkuvalämmitteiset lämpösaumaajat

Jatkuvalämmitteiset lämpösaumaajat ovat nopea ja käytännöllinen ratkaisu PE- ja PP-pussien ja laminaatista valmistettujen pussien suljentaan. Jatkuvalämmitteisten saumaajien joukosta löytyy sopiva laite esimerkiksi palvelutiskille ja laminaatista valmistettujen kahvi- ja teepussien suljentaan.

Impulssisaumaajat

Impulssisaumaaja on erinomainen valinta pienten ja keskikokoisten tuotesarjojen pakkaamiseen. Sen saumausleuat lämpenevät vain niiden ollessa kiinni, mikä tekee siitä hyvin turvallisen käyttää. Koneessa voidaan käyttää valmiita pusseja tai putkimaista kalvoa, jotka leikataan pakkauksen aikana pusseiksi.

Nauhasaumaajat

Nauhasaumaaja sulkee pussin puristamalla sen kahden Teflon-hihnan väliin. Mallista riippuen suljettava pussi voi olla pysty- tai vaaka-asennossa. Nauhasaumaaja on sopiva ratkaisu, kun on tarpeen sulkea PE- ja PP-muovista, sellofaanista, paperista, alumiinilaminaatista tai muista laminaateista valmistettuja pakkauksia.

Koneellinen pussinsuljenta

Pussinsulkijoita voidaan käyttää sekä muovi- että paperipussien suljentaan. Valikoimaamme kuuluu useita pussinsulkijakoneita: Tie-Matic Twister, Twister 10, sulkijateippikone ja erimalliset Kwik Lok -sulkijakoneet. Tarjoamme myös koneisiin sopivat pussinsulkijat.

Pussituskoneet

Pussituskoneessa pussit kulkevat kantoradalla peräkkäin. Ne avataan automaattisesti täyttökohdassa, täytetään ja suljetaan saumaajalla. Jossakin konemalleissa pussiin voidaan kiinnittää saumauksen yhteydessä pahvikaulus, josta pakkaus ripustetaan myymälätelineeseen.

Autamme mielellämme sopivan pussipakkausratkaisun valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi