LAADUKKAAT JA KESTÄVÄT PAKKAUSTARVIKKEET

Meiltä saatte pakkaustarvikkeet ja -koneet teollisuuden, leipomoiden sekä varastoinnin ja logistiikan tarpeisiin. Kattavasta valikoimastamme löytyy monia mahdollisuuksia pakata tuotteita siten, että pakkaus on sekä kuljetuksen että loppukäyttäjän kannalta kestävä ja vaivaton käyttää. Pakkaustarvikkeiden, -materiaalien ja -koneiden lisäksi saat meiltä pakkauskoneiden leasing-, varaosa- ja huoltopalvelut.

Pakkaustarvikkeita valittaessa on syytä ottaa huomioon ennen kaikkea pakattavan tuotteen ominaisuudet sekä olosuhteet, joissa pakkausta tullaan kuljettamaan ja säilyttämään. Myös tuotantovolyymi vaikuttaa pakkaustarvikkeiden valintaan. Autamme mielellämme pakkaustarvikkeiden valinnassa, ja tarjoamme aina ensisijaisesti sellaista ratkaisua, joka säilyttää tuotteen ja pakkauksen ominaisuudet ensiluokkaisina ja on järkevä valinta myös kustannusten kannalta.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tarpeeseen löytyy käytännöllinen ja kustannustehokas pakkaus. Siksi tarjoamme asiantuntemuksemme ja apumme sopivan ratkaisun valintaan. Kun pohdit, millaiset pakkaustarvikkeet sopivat juuri teille parhaiten, ota yhteyttä myyntiimme!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi