KESTÄVÄT PAKKAUSTARVIKKEET

Laadukas pakkaus suojaa tuotteita

Pakkaustarvikkeiden huolellinen valinta on kestävän, tuotteita hyvin suojaavan pakkauksen perusedellytys. Tarjoamme pakkaustarvikkeet ja pakkauskoneet teollisuudelle, leipomoille ja varastoinnin sekä logistiikan tarpeisiin. Löydätte kattavasta valikoimastamme monia tuotepakkaamisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta pakkaus on kuljetuksen ja loppukäyttäjän kannalta kestävä ja vaivaton. 

kuinka valita oikeat pakkaustarvikkeet?

Pakkaustarvikkeita valittaessa on syytä kiinnittää huomio erityisesti tuotteen ominaisuuksiin ja olosuhteisiin, joissa pakkausta on tarkoitus kuljettaa ja säilyttää. Myös tuotantovolyymi on syytä huomioida pakkaustarvikkeiden valinnassa. Tarjoamme aina ensisijaisesti sellaista ratkaisua, joka säilyttää tuotteen ja pakkauksen ominaisuudet ensiluokkaisina ja on järkevä valinta myös kustannusten kannalta.

kustannusteHokkaat pakkaukset

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa juuri hänen tuotteelleen sopivan, käytännöllisen ja kustannustehokkaan pakkauksen. Emme jätä asiakasta yksin pakkauskoneen toimittamisen jälkeen, vaan huolehdimme tarpeen mukaan koneen huollosta ja varaosien toimituksesta. 

Kun pohdit, millaiset pakkaustarvikkeet sopivat juuri teille parhaiten, ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi