Pahvi ja paperi ovat ekologisia ja käytännöllisiä pakkausmateriaaleja

Pahvi ja paperi ovat kevyitä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja, jotka soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme kattavan valikoiman pahvista ja paperista valmistettuja pakkausvaihtoehtoja teollisuuden, leipomoiden ja tukkukaupan tarpeisiin.

Aaltopahvirullat, aaltopahvilaatikot ja aaltopahvikontit

Rullattu aaltopahvi on erinomainen ratkaisu hankalan muotoisten ja kokoisten tuotteiden pakkaamiseen. Valikoimaamme kuuluu myös aaltopahvilaatikoita ja aaltopahvikontteja, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi elintarvikkeiden pakkaamiseen ja kuljetukseen.

Tuotetavaralaatikot ja leivosrasiat

Pahviset tuotetavaralaatikkomme voidaan pinota päällekkäin, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi vihannesten pakkaamiseen myymälöitä varten. Toimitamme leipomoille ja konditorioille valkoisia leivosrasioita, joihin tuotteet voidaan pakata kauniisti ja turvallisesti. Leivosrasioihin on mahdollista saada tilauksesta PE-pinnoite, jonka ansiosta rasiat soveltuvat myös rasvaisten tuotteiden pakkaamiseen. PE-pinnoitetut rasiat soveltuvat myös pitkäaikaiseen säilytykseen.

Voimapaperi, makulatuuripaperi ja silkkipaperi

Tuotteiden käärimiseen suosittelemme voimapaperia, jota myymme erilevyisinä rullina. Tuotteiden tukemiseen ja särkymisen estämiseen tarjoamme makulatuuripaperia ja sulfiittipaperia eli silkkipaperia. Toimitamme myös paperitelineitä, jotka voidaan kiinnittää seinään tai pöytään ja joiden ansiosta tuotteiden paperikäärintä käy nopeasti ja sujuvasti.

Myyntimme auttaa sopivan pakkauksen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi