Mustesuihkukirjoittimet

Vesipullot

Cortexilta löydät sekä perinteiset mustesuihkukirjoittimet että korkearesoluutiomustesuihkukirjoittimet merkintätarpeen mukaan.

Teknisten eroavaisuuksien ja ominaisuuksien vuoksi mustesuihkukirjoittimien tyypilliset käyttökohteet eroavat toisistaan. Perinteistä mustesuihkukirjoitinta käytetään pääsääntöisesti teollisuuden tuotantolinjoilla päiväys- ja erämerkintöihin. Korkearesoluutiomustesuihku puolestaan on oivallinen ratkaisu esim. kartonkipakkausten merkinnässä korvaamaan tarraetikettejä.

Yhteistä näille tekniikoille on se, että merkintä tapahtuu lähes aina liikkuvaan kohteeseen eli tuote liikkuu kuljetinhihnalla ja merkintä ”suihkutetaan” kohteen pintaan. Valikoimamme kaikki mustesuihkukirjoittimet on helppo integroida osaksi tuotantolinjastoa.

Ota yhteyttä

Mustesuihkukirjoittimemme:

8900 merkintä

Mustesuihkukirjoitin – Linx 

Cortexin mustesuihkukirjoitinvalikoima koostuu Linx 8900 sarjasta ja sen eri malliversioista. 8900-sarja tarjoaa kaikissa versioissaan saman kestävän ja tyylikkään ulkomuodon erinomaisella käyttöliittymällä. Usein jo perusominaisuuksillaan varustettu 8900 on useimpiin sovelluksiin riittävä. Kun tarvitaan enemmän ominaisuuksia, löytyy sarjasta 8910,8920 ja 8940 mallit. Kaikkinensa eri versioita on yli 150 eli ratkaisu lähestulkoon kaikkiin teollisuuden perinteisiin mustesuihkusovelluksiin löytyy Linx 8900-sarjasta.

Kysy lisää niin kerromme mikä malli on juuri teidän tarkoitukseenne oikea vaihtoehto!

Laatikkomerkintä

Korkearesoluutiomustesuihkukirjoitin

Korkearesoluutioisia mustesuihkukirjoittimia käytetään usein korvaamaan tarraetiketti kartonkipakkausten merkinnässä ja tätä kautta voidaan saavuttaa kustannussäästöjä tuotemerkintöjen osalta. 

Kustannuksiltaan tarratulostusta huomattavasti edullisempi korkearesoluutioinen mustesuihkukirjoitin sopii linjalla tapahtuvaan mustesuihkumerkintään silloin, kun tuotteen pinta on tasainen ja huokoinen (pahvi, paperi, puu). Korkea tulostusresoluutio mahdollistaa kuvien, logojen sekä viivakoodien tulostamisen ja laitteiden käyttö on erittäin helppoa. Valikoimastamme löytyy laitteita niin Linxin kuin Korthonkin mallistosta

Ota yhteyttä ja katsotaan mikä tuote on juuri Teille sopiva vaihtoehto!


Mikäli haluat perehtyä omatoimisesti lisää muihin suoramerkinnän tuotteisiimme tai muuhun tarjontaamme suosittelemme lataamaan tuoteluettelomme.

Mietitkö millainen mustesuihkukirjoitin tai merkintätekniikka on oikea valinta juuri sinulle?
Me autamme mielellämme sopivan tekniikan tai mustesuihkukirjoittimen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi