Toimitamme sopivat musteet ja muut materiaalit myymiimme merkintälaitteisiin

Laadukas merkintä edellyttää laadukkaita materiaaleja. Jotta merkintäjälki on ensiluokkaista ja jotta laitevioilta vältytään, on syytä käyttää ainoastaan sellaisia materiaaleja, jotka täyttävät laitevalmistajan laatustandardit.

Musteet ja ohenteet

Myymme musteet kaikkiin valikoimaamme kuuluviin merkintälaitteisiin. Kaikki musteet eivät sovi kaikkiin laitemalleihin tai käyttötarkoituksiin, joten otathan yhteyttä myyntimme, mikäli musteen käyttötarkoitus muuttuu. Autamme oikean musteen valinnassa.

Merkintänauhat

Tulostuksessa erinomaisen lopputuloksen kannalta on tärkeää, että kirjoitin, etikettimateriaali ja värinauha sopivat yhteen. Merkintänauhat jaotellaan kolmeen pääryhmään: vaha-, vaha-hartsi- ja hartsinauhoihin. Näiden pääryhmien sisällä on runsaasti erilaisia variaatioita, joissa eri ominaisuudet korostuvat.

Vahanauha sopii käytettäväksi pakkauksiin, joissa etiketti ei joudu alttiiksi voimakkaalle hankaukselle tai lämpötilamuutoksille. Vahanauha on edullinen eikä vaadi niin paljon kirjoituspään lämpöä kuin muut nauhatyypit. Vahanauha soveltuu parhaiten tulostettavaksi pinnoitetulle tai pinnoittamattomalle paperille, mutta sitä voidaan tulostaa myös muille materiaaleille.

Vaha-hartsinauha sietää hyvin hankausta ja lämpötilamuutoksia. Se sopii hyvin monille erilaisille materiaaleille. Parhaimmillaan vaha-hartsinauha on pinnoitetulla paperilla ja synteettisillä materiaaleilla.

Hartsinauha sietää hyvin mekaanista rasitusta, liuottimia ja korkeita lämpötiloja. Se tarttuu erinomaisesti PI-, PE- ja PP-etiketeille ja soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi piirilevymerkintään.

Etsitkö laitteeseesi sopivaa mustetta taimerkintänauhaa? Myyntimme auttaa oikean tuotteen valinnassa. 

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi