Laadukkaat välineet leipomo- ja konditoriatuotteiden siistiin viipalointiin

Ei ole yhdentekevää, millaisella välineellä leipomotuotteet leikataan. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi viipalointitekniikka ja väline tulee valita tuotekohtaisesti. Autamme asiakkaitamme valitsemaan saha-, leikkuri- ja giljotiinvalikoimasta käyttötarpeeseen parhaiten sopivan laitteen.

Raamisahat

Raamisaha on erinomainen väline tuoreen leivän leikkaamiseen. Ristikkäin liikkuvat leikkuuterät viipaloivat leivän hellävaraisesti, ja lopputuloksena on erittäin siisti leikkausjälki. Viipalepaksuus määritetään sahaa tilattaessa. Valikoimaamme kuuluu Daub- ja Hoba-merkkisiä raamisahoja.

Vannesahat

Vannesahat ovat sopiva ratkaisu vaaleille leiville ja sekaleiville. Valikoimassamme on Hoba-merkkisiä vannesahoja.

Lautasleikkurit

Vertikaalinen lautasleikkuri on sopiva ratkaisu pienille leipomoille ja myymälöille. Leikkuri voidaan säätää leikkaamaan 3–25 mm paksuisia viipaleita, ja sillä voidaan viipaloida vehnä- ja ruisleipiä – myös tuoreina. Horisontaalinen lautasleikkuri sopii puolestaan esimerkiksi sämpylöiden halkaisuun.

Ultrasonic-leikkurit

Bakon Ultrasonic- eli ultraäänileikkurit on tarkoitettu kaikkein herkimpien konditoriatuotteiden leikkaamiseen.

Etsitkö sopivaa välinettä leipomotuotteiden leikkaamiseen? Myyntimme auttaa sopivan laitteen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi