Lasermerkintälaite

Lasertekniikka on yhä yleisempää myös  tuotemerkinnässä. Lasermerkinnän suosio perustuu sen kustannustehokkuuteen ja erinomaiseen tulostusjälkeen. Lasermerkintälaite onkin luotettava valinta erityisesti tuotevolyymien ollessa suuria ja kun tuotteilta vaaditaan korkeaa puhtaustasoa.

Lasermerkintä tuottaa aina tasalaatuista jälkeä ja lasermerkintälaite sopii loistavasti mm. elintarvike- juoma-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin.

Cortexin valikoimista löydät niin hiilidioksidi- kuin kuitulasertekniikkaa hyödyntävät lasermerkintälaitteet. Merkintä onnistuu tekniikasta riippuen lähes kaikille pinnoille kartongista metalliin.

Ota yhteyttä

Kaksi erilaista lasermerkinnän tekniikkaa:

hiilidioksidilasermerkintälaite

Hiilidioksidilaser

Hinnaltaan edullisempi CO2 -tekniikka soveltuu parhaiten pinnoitettujen kartonkien, lasin ja maalatun metallin sekä PET -pullojen merkintään.

Lasermerkintä on luotettava, monipuolinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa merkintää varsinkin siellä, missä volyymit ovat suuret tai puhtausvaatimukset ovat korkeat. Hiilidioksidilasermerkintälaitteidemme mallit ja teholuokat ovat Linx SL1 ja CSL 10 10W, Linx CSL 30 30W, Linx CSL 60 60W sekä SLHP 120W.

Ota yhteyttä ja selvitetään Teille parhaiten sopiva lasermerkintälaite!

Kuitulaser

Kuitulasertekniikka soveltuu parhaiten muovien ja metallien merkintään sekä kaiverrukseen. Laitteen valintaan vaikuttaa materiaalin lisäksi merkintänopeus, merkinnän koko sekä merkinnän laadulliset tarpeet.

Asiakkaan tuotteille tehtävillä mallimerkinnöillä kykenemme tarjoamaan aina parhaan ratkaisun kuhunkin käyttötarpeeseen. Kuitulasermerkintälaitteidemme mallit ja teholuokat ovat Linx FSL 20 (20W) ja Linx FSL 50 (50W).

Autamme miellellämme oikean lasermerkintälaitteen valinnassa!


Mikäli haluat perehtyä omatoimisesti lisää muihin suoramerkinnän tuotteisiimme tai muuhun tarjontaamme suosittelemme lataamaan tuoteluettelomme.

Pohditko, millainen lasermerkintälaite tai merkintätekniikka on oikea valinta juuri sinulle?
Me autamme mielellämme sopivan lasermerkintälaitteen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi