Turvallinen postitus kestävässä pakkauksessa

Kartonkikuoret ja aaltopahvikuoret

Perinteinen kartonkikuori soveltuu esimerkiksi lehtien, ohuiden kirjojen ja tärkeiden papereiden pakkaamiseen. Vahva aaltopahvikuori suojaa tuotetta kolhuilta ja soveltuu hyvin esimerkiksi paksujen kirjojen pakkausmateriaaliksi. Kartonki- ja aaltopahvikuorissamme on tarrasuljenta, joka pitää kuoren tiukasti kiinni koko kuljetuksen ajan.

Postituskotelot ja lähetyskotelot

Pahviset postitus- ja lähetyskotelot ovat oiva ratkaisu verkkokaupoille. Postituskotelot soveltuvat esimerkiksi videopelien, elokuvien, CD-levyjen ja kirjojen lähettämiseen. Jämäkät lähetyskotelot kestävät kovaakin käsittelyä ja sopivat myös painavampien tuotteiden, kuten ruuvien ja pulttien lähetykseen ja säilytykseen.

Kuplapussit

Kuplapussit ovat erinomainen valinta elokuvien, videopelien ja CD-levyjen lähettämiseen. Kuplapussimme on päällystetty valkoisella tai ruskealla voimapaperilla, ja ne on pehmustettu sisältä kestävällä kuplamuovilla.

Postituspussit ja rahtipussit

Postitus- ja rahtipussit ovat kustannustehokas ja kestävä ratkaisu kookkaiden tuotteiden tai useita tuotteita sisältävän yhteistilauksen pakkaamiseen. Kestävästä voimapaperista valmistetuissa rahtipusseissa on vahva tarrasuljenta. Postituspussissa on liimasuljenta, ja se täytyy leikata tai repiä auki. Siksi postituspussi toimii myös sinettinä toimitukselle.

Postitusputket

Postitusputket sopivat suurten paperituotteiden (esimerkiksi julisteiden sekä kookkaiden valokuvien ja tulosteiden) pakkaamiseen. Tarjoamme postitusputkia suora- tai taittopäisinä. Meiltä saatte myös suorapäisten postitusputkien kannet.

SmartPOST-laatikot

SmartPOST-laatikot ovat käytännöllinen ja helppo ratkaisu verkkokaupoille, jotka käyttävät SmartPOSTia tuotteiden toimitukseen. SmartPOST-laatikkomme on mitoitettu pakettiautomaatin kokostandardeihin, joten säästyt laatikoiden mittaamisen vaivalta.

Pakkauslistataskut

Pakkauslistataskun avulla lähetyksen tiedot saadaan pakkauksen kylkeen nopeasti ja helposti. Saat meiltä pakkauslistataskut ilman painatusta tai esipainettuina. Pakkauslistataskujen kokovaihtoehdot ovat C4, C5 ja C6.

Pohditko, mikä lähettämötuote sopii parhaiten tuotteidesi pakkaamiseen? Myyntimme auttaa oikean pakkauksen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi