Kutistepakkaus on käytännöllinen ja kestävä ratkaisu

Kutistepakkaus on sopiva ratkaisu silloin, kun tuotetta halutaan suojata ilman että näkyvyys peittyy. Kutistepakkaus käy hyvin myös sellaisiin tarpeisiin, joissa useampi tuotekappale täytyy niputtaa nopeasti ja kestävästi samaan pakkaukseen. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi lihojen ja juuresten pakkaamiseen.

Meiltä saat myös kutistepakkauksessa käytettävät kutistekalvot.

Kutistepakkaus

Kulmasaumaajat

Kulmasaumaajan avulla taittokalvosta tehty pakkaus suljetaan lämpösaumauksella. Tarjoamme sekä käsikäyttöisiä että täysautomaattisiin pakkauslinjoihin sopivia kulmasaumaajia.

 

Kutistepakkaus

Kutistetunnelit

Kutistetunneli lämmittää pakkausmuovin ja kiristää sen tuotteen ympärille. Tuloksena on kompakti ja kestävä tuotepakkaus. Valikoimaamme kuuluvissa Smipack-kutistetunneleissa on silikonipäällysteiset, lämmönkestävät puolat ja automaattinen jäähdytystoiminto, joiden ansiosta pakkaaminen käy sujuvasti. Jokaiseen koneeseen kuuluu kuusi tuoteohjelmaa ja selkeä LCD-käyttöpaneeli.

 

Kutistepakkaus

Kutistekäärintäkoneet

Kutistekäärintäkone pakkaa tuotteen kestävään PE-muovikalvoon. Kaikissa valikoimaamme kuuluvissa kutistekäärintäkoneissa on motorisoitu kalvonsyöttö. Kone voidaan asettaa toimimaan automaattisen ja puoliautomaattisen ohjelman lisäksi läpiajolla.

Myyntimme auttaa sopivan kutistepakkauskoneen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi