Kutistekalvot ja pakkauslaminaatit tuotepakkaamiseen

Kutistekalvo tuotepakkaamiseen ja ryhmäpakkaamiseen

Kutistekalvo eli kutistemuovi on sopiva materiaalivalinta silloin, kun tuotetta täytyy suojata kuitenkaan peittämättä näkyvyyttä. Se sopii hyvin esimerkiksi lihojen, yksittäisten vihannesten ja juuresten sekä tietyntyyppisten käyttöesineiden suojaamiseen. Valikoimassamme on kutistekalvoa eri muodoissa: tasokalvoa, taittokalvoa ja putki- eli sukkakalvoa. Näistä kalvoista voidaan toteuttaa mitä erilaisimpia pakkauksia. Meiltä saat kutistekalvot tarpeen mukaan myös mikrorei’ityksellä ja UV-suojalla – kysy lisää!

Tilatehokas kutistekalvo muotoutuu pakattavan esineen muotoon

Kutistekalvo muotoutuu tiiviiksi ja tilankäytön kannalta tehokkaaksi pakkaukseksi kuumakäsittelyssä. Kutistekalvo on erinomainen pakkausvalinta erityisesti tehokkaan tilankäytön vuoksi: toisin kuin monet muut pakkausmateriaalit, se muotoutuu suoraan pakattavan esineen muotoiseksi ja kokoiseksi eikä siis vie ylimääräistä tilaa. 

Kutistekalvo sopii myös ryhmäpakkaamiseen eli useiden tuotekappaleiden niputtamiseen yhdeksi pakkaukseksi. 

Kutistekalvot elintarvikepakkaamiseen

Jos tarvitset kutistekalvoa elintarvikepakkaamiseen, kysy lisää meiltä! Elintarvikepakkaukseen käytettävien kalvojen on täytettävä tuotteesta riippuen monia laatuvaatimuksia, joista yleisimpiä ovat elintarvikekelpoisuustodistus, BRC-sertifikaatti ja ISO-sertifikaatti. Valikoimaamme kuuluu myös elintarvikekäyttöön sopivia kutistekalvoja.

Valikoimaamme kuuluvat myös kutistepakkaamisessa käsitettävät laitteet. Tutustu laitteisiin tarkemmin Kutistepakkaus-sivulla!

Tuotepakkauslaminaatit

Tarjoamme laajan valikoiman laminaatteja tuotepakkaamiseen. Valikoimaamme kuuluu kirkkaita ja moniväripainettuja, yksi- ja monikerroksisia laminaatteja. Laminaatteihin voidaan yhdistää paperia tai muita materiaaleja. Meiltä saatte myös mikroaaltouuniin soveltuvat laminaatit ja uudelleen suljettavalla Smile Sys -etiketillä tai kaasuja poistavalla venttiilillä varustetut laminaatit.

Autamme mielellämme oikean pakkausmateriaalin valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi