Suojaa tuotteesi kestävillä pehmusteilla

Kuplamuovi ja PE-pehmusteet

Kuplamuovi suojaa tuotteita kolhuilta ja lialta, ja se soveltuu esimerkiksi astioiden, koriste-esineiden ja taide-esineiden pakkaamiseen. Kuplamuovi toimii myös lämpöeristeenä.

Useimpiin tarpeisiin sopii perinteinen yksipuolinen kuplamuovi. Mikäli tarvitset tavanomaista kuplamuovia vahvempaa pehmikemateriaalia, suosittelemme kaksipuoleista kuplamuovia, joka on päällystetty molemmin puolin sileällä kalvolla.

Myös solumuovista valmistetut PE-pehmusteet estävät tuotteita naarmuuntumasta ja likaantumasta. PE-pehmusteet sopivat ennen kaikkea elektroniikan ja huonekalujen pakkaamiseen.

Kulmasuojat

Kulmasuojia käytetään suojaamaan lavalle pakattujen tuotteiden kulmia kuljetuksen aikana. Ne ovat tarpeen erityisesti pöytälevyjen, ovien ja lasilevyjen kulmien suojauksessa. Meiltä saat laminoidusta kartongista valmistetut kulmasuojat haluamillasi mitoilla, pinnoitteella, vahvuudella ja profiililla.

Kiristysliinasuojat

Kiristysliinasuoja on L-kirjaimen muotoinen pala, joka asetetaan vanteen tai kiritysliinan ja lavalla olevan tuotteen väliin. Se tasaa tuotteeseen kohdistuvaa painetta ja estää vannetta vahingoittamasta tuotetta. Tarjoamme kiristysliinasuojia kartonkisina ja muovisina.

Kysy myynniltämme lisää pehmikkeistä ja kulmasuojista.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi