Kiristekalvot ja päällikalvot lavapakkaamiseen

Kiristekalvot

Kiristekalvo on ohutta, liimapintaista muovikalvoa, joka kääritään tuotteiden tueksi kuormalavoille ennen kuljetusta ja varastointia. Käärintä voidaan tehdä käsin tai koneellisesti. Peruskalvoissa liimapinta on molemmilla puolilla. Valikoimassamme on myös kalvo, jonka toinen puoli on liimaton ja liukas ja jolla kuormaaminen käy helpommin. Meiltä saatte myös kestävät ja helppokäyttöiset laitteet manuaaliseen ja koneelliseen käärintään.

Myymme konekiristekalvoja 15–18 kilon rullina. Konekiristekalvon valinnassa on syytä ottaa huomioon pakkausolosuhteet, pakattavien tuotteiden ominaisuudet ja käyttötarkoitus. Kalvoihin voidaan tarvittaessa lisätä 0,5–2 vuoden UV-suojaus. Myymme konekiristekalvoja esikiristyksellä ja ilman.

Standardikalvo on valmistettu puoliautomaattikoneille eli ns. tolppakoneille ja automaattikoneille, jotka eivät edellytä kalvolta korkeaa esikiristysprosenttia tai muita erityisominaisuuksia. Se kestää korkeintaan 150 prosentin esikiristyksen.

Power-kalvo on erinomainen tuote vaativampien tuotelavojen käärintään. Se soveltuu myös niihin käärintäkoneisiin, jotka edellyttävät korkeaa esikiristysprosenttia, sillä se kestää noin 150–250 prosentin esikiristyksen. Power-kalvolla on myös hyödyllisiä erityisominaisuuksia, kuten liukas ulkopinta, korkea puhkaisulujuus ja korkea tarttuvuus sisäpuolelta.

High Power -kalvo on tarkoitettu erittäin vaativiin käärintäkohteisiin. Se kestää esikiristystä jopa yli 300 prosenttia. High Power -kalvo soveltuu myös puoliautomaattikoneisiin ja koneisiin, joissa käärintänopeus tai esikiristysprosentti on hyvin korkea.

Päällikalvot

Päällikalvot ovat PE-kalvoja, jotka suojaavat kuormalavan tuotteita lialta ja kosteudelta. Toimitamme päällikalvoja rullatavarana ja valmiiksi perforoituina rulla-arkkeina. Valikoimassamme on sekä kierrätetystä että uudesta materiaalista valmistettua päällikalvoa.

 

Myyntimme auttaa sopivan kalvon valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi