Etikettitulostimella tulostat helposti etiketit jokaiseen tarpeeseen

Etikettitulostin valikoimastamme löydät etikettitulostimet niin pieneen kuin suureen käyttötarpeeseen. Niin pöytämalliset tulostimet kuin tuotanto- ja pakkauslinjoihin integroitavat automaattiset etikettitulostimet ovat osa tarjontaamme. 

Olipa tarpeesi mikä hyvänsä niin tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä, niin etsitään juuri teidän tarkoitukseenne sopivat etikettitulostimet.

Ota yhteyttä

Pöytämallinen etikettitulostin eli ns. pöytäkirjoitin

Pöytämallinen etikettitulostin on merkinnässä käytettävien etikettien ja tarrojen perustulostin silloin, kun etiketöinti suoritetaan käsin tai tulostettu tarranauha siirretään varsinaisen etiketöinnin suorittavaan laitteeseen.

etikettitulostin-1

Värietikettitulostimet

Mikäli kaipaat etiketteihin väriä ja etikettien määrä on pienestä keskisuureen saattaa värietikettitulostin olla sinun valintasi. 

Värit tuovat etiketteihin näyttävyyttä, huomioarvoa ja selkeyttä. Värillisiä etikettejä tulostavan tulostimen valinnassa vaikuttavat varmasti samat seikat kuin perinteisissä etikettitulostimissakin, mutta koska tulostustekniikka on erilainen (useimmiten mustesuihkutekniikka) kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota kirjoituspään puhdistusominaisuuksiin, helppoon omatoimiseen huollettavuuteen ja kokonaiskäyttökustannuksiin. Muistathan että autamme aina mielellämme oikean etikettitulostimen valinnassa!

integroitu etikettitulostin

Integroitavat etikettitulostimet

Valikoimastamme löydät kolmella eri tekniikalla toimivaa tuotanto- tai pakkauslinjaan integroitavaa etiketöintilaitteistoa(kirjoitin + kiinnityslaite):

  1. isku = etiketti isketään kiinni tuotteeseen. Sopii hyvin erityyppisille tuotteille.
  2. puhallus = etiketti kiinnitetään tuotteeseen paineilmapuhalluksen avulla. Ennenkaikkea herkille tuotteille.
  3. pyyhkäisy = etiketti kiinnitetään tuotteeseen ”pyyhkäisemällä”. Hyvä vaihtoehto mikäli linjastolta kaivataan nopeutta.

Valikoimastamme löydät myös lavojen merkintään tarkoitetun ratkaisun sekä A3 kokoisten etikettien tulostukseen sekä kiinnitykseen suunnitellun vaihtoehdon.

Kelauslaite ja laskurit etikettejä varten

Meiltä myös laaja valikoima eritasoisia, erikokoisia ja eri tyyppisiä laiteriippumattomia kelauslaitteita. Myös rullalta – rullalle kokonaisuuksia. Lisäksi saatavilla etikettilaskureita joilla voit kelata mm. tarrat isolta rullalta pienelle rullalle tai päinvastoin ja
laskea etikettimäärät rullilla.

Mikäli haluat perehtyä omatoimisesti lisää etikettitulostimiimme ja tarjontaamme suosittelemme lataamaan tuoteluettelomme.

Pohditko, millainen etikettitulostin on oikea valinta juuri sinulle?
Me autamme mielellämme sopivan etikettitulostimen valinnassa.

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi