Kiinnitä etiketit nopeasti kätevällä etiketöintikoneella

Etiketöinnissä esipainetut tai valmiiksi tulostetut tarraetiketit kiinnitetään tuotteeseen käsin tai automaattisesti. Kun valitaan automaattista etiketöintiratkaisua, on tärkeää huomioida tuotepakkauksen erityispiirteet.

Pääset perehtymään etikettitulostimiimme omalta sivultaan.

Etiketöintikoneet

Etiketöintikoneella esipainetut etiketit kiinnitetään kuljettimella liikkuviin tuotteisiin. Toimitamme etiketöintikoneita käytettäväksi irrallisina merkintäyksiköinä tai integroitaviksi pakkauskoneisiin tai pakkauslinjoihin.

Lue lisää etikettitulostimistamme.

Etiketöintilinjat

Etiketöintilinjat ovat toimituskokonaisuuksia, joissa tuotteen kuljetus merkintäpisteeseen ja varsinainen merkintä muodostavat automaattisesti toimivan ratkaisun. Etiketöintilinjassa etiketöinti voidaan suorittaa hallitusti pakkauksen muoto ja koko huomioiden.

Etiketöinti käsin

Tarjoamme puoliautomaattisia ja täysin käsikäyttöisiä laitteita etikettien manuaaliseen kiinnitykseen. Valikoimaamme kuuluu sopivia ratkaisuja muun muassa pullojen ja purkkien ympärietiketöintiin ja nopeaan käsin suoritettavaan tarraetiketöintiin.

Lataa esite

Muu etiketöinti

Tarjoamme toimivat ratkaisut papereiden ja muiden materiaalien kiinnittämiseen tuotepakkaukseen. Näillä ratkaisuilla pakkaukseen voidaan kiinnittää liimapisaran avulla esimerkiksi kuponkeja tai esitteitä.

Kiinnostuitko etiketöintilaitteistamme?

Ota yhteyttä!

Tilaukset

klo 8-16
09 7590 7300
tilaus@cortex.fi

Yhteystiedot

Cortex Oy Espoo: Myyntikonttori, hallinto ja varasto sekä huolto ja varaosat
Kutojantie 5, 02630 Espoo Puh: 09 7590 770 Fax: 09 7590 7799
Tehdaskartanonkatu 15, 33400 Tampere Puh: 09 7590 770

Tietosuojaseloste

Huoltokutsut

09 7590 7730
huolto@cortex.fi