Flowpack-koneet

Pystypakkauksessa käytettävillä flowpack-koneilla pakkaus muodostetaan kalvosta, joka ohjataan muotoilukauluksella annosteluputken päälle josta tuotteet tulevat pakkaukseen. Pakkaus suljetaan lämpösaumaamalla.

tuotenro:
PFM Vetta
Vetta soveltuu monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen. Kääntyvillä saumausleuoilla saadaan jopa 30 erilaista pakkaustyyliä tarpeen mukaan. Kone on saatavilla myös ultraäänisaumauksella.
tuotenro:
PFM Zenith
Zenithin malliversioista löytyy ratkaisu todella monentyyppisille tuotteille aina jauhemaisista tuotteista leipomotuotteisiin ja juustoraasteeseen. Edullinen ratkaisu monenlaiseen pakkaamiseen.
tuotenro:
PFM ZC-1
ZC-1 yhdistää Zenithin pakkauskoneen ja C1-monipäävaa’an kompaktiksi kokonaisuudeksi. Laite soveltuu snackseille ja kuiville tuotteille.

tuotenro:
PFM Azimuth
Azimuth on synonyymi korkealle laadulle. Se kykenee tuottamaan jopa 100 huippulaadukasta pakkausta minuutissa ja laitetta on saatavana niin pneumaattisena kuin servo-ohjattunakin. Laiteen rakenne mahdollistaa helpon puhdistuksen.
tuotenro:
PFM Solaris
Solaris tarjoaa täysin uuden 3S – konseptin kolmen perustoiminnon (kalvon suljenta-aika, pakkauksen täyttöaika, kalvon siirtonopeus) hallintaan. Tämän ansiosta tuotantonopeudet eri pakkaustyypeillä on korkeat ja pakkaustyypin vaihto on helppoa ja nopeaa.
tuotenro:
Audion AVM
Audion AVM 190HS on pieni, täysautomaattinen pystypakkauskone. Se muodostaa automaattisesti pakkauksen sekä täyttää ja sulkee sen.