Laser

Lasertekniikan käyttö merkinnässä lisääntyy jatkuvasti. CO² - tekniikka soveltuu parhaiten pinnoitettujen kartonkien, lasin ja maalatun metallin merkintään kun taas kuitulasertekniikka soveltuu muovien ja metallien merkintää ja kaiverrukseen. Lasermerkintä on luotettava, monipuolinen ja kustannustehokas tapa toteuttaa merkintää varsinkin siellä missä volyymit ovat suuret tai puhtaus asettaa omat vaatimuksensa merkinnälle.

tuotenro:
SL1
Linx SL1 on 10W:n erittäin edullinen ja kompakti hiilidioksidilaser joka soveltuu lasin, kartongin, kumin, puun sekä PET- ja PVC -muovien merkintään.
tuotenro:
SL102
Linx SL102 on 10W:n hiilidioksidilaser joka on hankintakustannuksiltaa edullinen, mutta riittävä useisiin erilaisiin ​​sovelluksiin.
tuotenro:
SL302
Linx SL302 on 30W CO2 vektorilaser joka tarjoaa nopeaa merkintää alhaisella huoltotarpeella ilman kompromisseja merkintälaadussa.

tuotenro:
SL501
Linx SL501 tarjoaa nopeaa lasermerkintää merkinnän laadusta tinkimättä. Korkea 50W:n teho tarjoaa oivallisen mahdollisuuden merkitä tuotteita korkeatasoisesti nopeilla linjoilla ja antaa voimaa hankalien materiaalien merkintään.
tuotenro:
SLHP
Linx SLHP tarjoaa markkinoiden tehokkainta lasermerkintää. Huima 120W:n teho antaa mahdollisuuden tuotteden korkeatasoiseen merkintään nopeilla tuotantolinjoilla ja mahdollistaa hankalienkin materiaalien merkinnän.