Leikkaus ja viipalointi

Tuotteiden ominaisuudet sekä tuotannon vaatimukset määrittävät sopivan leikkuu- ja viipalointitekniikan.

Viipalointi
Daub - raamisahaleikkurissa ristikkäin sijoitetut leikkuuterät liikkuvat eri suuntiin. Leivät asetetaan koneen syöttökuljettimelle, joka vie tuotteet leikkuuterille. Terien ristikkäisyyden ja er...
Teolliseen käyttöön suunnitellut Hoba - vannesahasiivuttajat sopivat niin vaalealle leivälle kuin erilaisille sekaleivillekin. Lisätietoja valmistajan sivuilta: HOBA
Lisätietoja valmistajan sivuilta: LEBEMA

Lebeman vertikaalinen lautasleikkuri soveltuu pieneen leipomoon tai myymälään. Lautasleikkurin leikkaaman siivun paksuus voidaan säätää 3- 25 mm välillä. Laite siivuttaa tuoreetkin vehnä- ja...
Teolliset ultraäänileikkurit soveltuvat herkkien konditoriatuotteiden leikkaamiseen. Lisätietoja valmistajan sivuilta: BAKON