Linx FSL20 FSL50

tuotenro:
FSL20/FSL50
LINX FSL20 ja FSL50 ovat kompakteja, monipuolisia ja erittäin luotettavia. Pienen kokonsa ansiosta suojausrakenteet vaativat vähemmän tilaa, jolloin sijoittaminen tuotantolinjoihin on helpompaa.
Tuotekuvaus

LINX SLF20 (20W) ja SLF50 (50W) tarjoavat laadukasta merkintää eri metalleihin, muoviin ja muihin hankalasti merkittäviin materiaaleihin. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat elektroniikan komponentit, kaapelit, työkalut ja muut metalliset komponentit sekä tuotteet. Lisäksi erityyppiset muovituotteet, toimialasta riippumatta, voidaan merkitä "näkyvästi" SLF20 ja SLF50 laserlaitteilla.
Merkintään voidaan tuottaa muuttuvaa tietoa ulkoisista järjestelmistä (ID matriisi / viivakoodit, logot, merkit, sarjanumeroita, yksittäiset tiedot, jne.) sekä liikkuvaan että paikallaanolevaan tuotteeseen.

  • Pieni koko. Helppo integroida tuotantolinjoihin
  • Eri sovelluksiin: Monipuoliset ohjelmisto-ominaisuudet, nopeus, kaksi merkintäpäätä ja useita linssivaihtoehtoja, säteen ulostulo 0° tai 90°
  • Alhaiset kustannukset: Nopea käynnistys, ilmajäähdytteinen, erittäin tehokas ja huoltovapaa laser lähde ja toimii itsenäisesti ilman tietokonetta.

Tekniset ominaisuudet