Astro M1C

tuotenro:
M1C
Astro M1-C tuo uudenlaista joustavuutta ja uusia mahdollisuuksia toteuttaa etiketöintiä edullisesti alhaisilla investointikustannuksilla. Astro mahdollistaa myös muuttuvan tiedon tulostamisen etiketteihin, jolloin esim. päiväyksen, eränumeron tai muun vastaavan tiedon tuottamiseen ei tarvita erillistä kirjoitinta pakkauslinjalle.
Tuotekuvaus

DIGITAALINEN ”ETIKETTIPAINO” KAIKKIIN YMPÄRISTÖIHIN

TULOSTUSNOPEUS JOPA 18 M MINUUTISSA
Kiitos huipputeknologian, voidaan etikettejä tulostaa jopa 18 m:n minuuttivauhdilla. Tällöin tulostusresoluutio on 1600 x 800 dpi. Parhaalla, valokuvatason laadulla (1600 x 1600 dpi) nopeus on 9 m minuutissa.

HUIPPULAADUKAS  MEMJET- TEKNIIKKA
70400 suutinta, 700 miljoonaa väripistettä sekunnissa! Ja tämä tarramateriaalin koko leveydelle! Tulostusprosessi on erittäin energiatehokas, mekaanisesti vakaa ja luotettava.

EWS TOOLBOX – KIRJOITTIMEN HELPPOON HALLINTAAN
Astro tarjoaa käyttäjälle helpon hallinta-ja diagnosointivälineen EWS Toolboxin. PC:n ruudulta on helppo seurata esim. musteiden määriä ym. kirjoittimen toimintoja.

TULOSTUS
Tulostaa voit käytännössä mistä tahansa Windows – ohjelmistosta. Kirjoittimen mukana tuleva ajuri on erittäin monipuolinen ja tarjoaa runsaasti säätömahdollisuuksia tulostuksen suhteen. Kun halutaan tehdä etikettien luonti itse on NiceLabel – ohjelmisto loistava valinta runsaiden ja monipuolisten toimintojensa ansiosta.

KELAAJAT JA LEIKKURI VAKIONA
Rullalta rullalle toiminnon mahdollistavat kelauslaitteet ovat Astrossa vakiona. Leikkurilla voi leikata nauha jokaisen etiketin, halutun määrän tai työn päättymisen jälkeen.