Cortex

Cortex Oy on pakkaamisen ja leipomoalan asiantuntija. Kaupankäynnin lähtökohtana on aina ollut asiakkaan palveleminen ja se on periaatteemme myös tänä päivänä. Lue lisää »

Leipomoille

Cortexilla on vuosikymmenien kokemus yhteistyöstä leipomoiden kanssa. Yhteistyö perustuu molemminpuoliseen arvostukseen, luottamukseen ja vahvaan ammatilliseen osaamiseen. Tämän hedelmällisen kumppanuuden tuloksista nauttivat miljoonat suomalaiset päivittäin. Lue lisää »

Elintarviketeollisuudelle

Kotimaisen ruoan raaka-aineet ja laatu ovat ensiluokkaisia, ja tällaisena ruoan on säilyttävä tuotannosta toimitusketjun läpi suomalaisiin keittiöihin. Tässä ketjussa ei ole sijaa välinpitämättömyydelle. Cortex tarjoaa elintarviketeollisuuden vaatimuksia vastaavat kokonaisratkaisut, jotka kattavat pakkaamisen koneet ja laitteet materiaaleineen, merkinnän, asennuksen, koulutuksen, huollon sekä varaosapalvelun. Lue lisää »

Graafiselle teollisuudelle

Painotuotteiden tuotekohtaiset erityispiirteet tuovat oman värinsä pakkaamiseen. Cortex tarjoaa graafisen teollisuuden käyttöön monipuolisia ratkaisuja, jotka pitävät sisältävät koneet ja laitteet, materiaalit, asennuksen, koulutuksen, huollon sekä varaosapalvelun.. Lue lisää »

Tukkukaupalle ja muulle teollisuudelle

Olipa kyse teollisuuden tuote- tai ryhmäpakkaamisesta tai tukkukaupan kuljetus-pakkaamisesta, niin pakkauksen on kyettävä suojelemaan tuotetta ympäristön vaikutuksilta tai ympäristöä tuotteen vaikutuksilta. Cortex auttaa valitsemaan optimaalisen pakkausratkaisun. Meillä on vahvaa osaamista, joka perustuu selvitystyöhön, testaukseen ja pitkään kokemukseen. Lue lisää »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia pretium diam quis dignissim. Maecenas nec massa et felis aliquam rhoncus eget sed nisi. Aenean purus nisi, molestie a semper vitae, porta vitae quam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In posuere nibh non augue mollis ut suscipit mauris molestie. Sed cursus, est sit amet posuere rhoncus.

UUSI LINX SL1

Kompakti - Edullinen - Nopea

Laadukkaan pakkaamisen ja luotettavan jakeluketjun ansiosta me voimme keskittyä nauttimaan itse tuotteesta.

König Mini Rex Multi

Monipuolinen laajan painoalueen kompakti kone. Lue lisää »

Hyvä lopputulos on yhdistelmä intohimoa, luovuutta ja ammattitaitoa.

Uudelleen suljettava juustopakkaus

PFM Scirocco Pocket-Bag

Pakkausratkaisuja elintarviketeollisuuden eri tuotteille.

Lavaetiketöintiin

Mectec P6000

Tuotepakkaus Tuotepakkaus Vaihtoehtoisia ratkaisuja tuotteiden pakkaamiseen. Tutustu tuotteisiin
Merkintä Merkintä Monipuoliset ratkaisut erilaisiin merkintätarpeisiin. Tutustu tuotteisiin
Kuljetuspakkaus Kuljetuspakkaus Suojaa tuotteille ja turvallisuutta kuljetuksiin. Tutustu tuotteisiin
Huolto Huolto Tuottavuutta ilman tuotantokatkoja Tutustu palveluihin
1
2
3
4
16.4.2015
Ammattikäyttöön ja kaupan pakkaustarpeisiin suunnitellussa Webomatic TL250:ssa yhdistyvät käyttäjäystävällisyys ja luotettavuus pieneen tilantarpeeseen. Lattiapintaa TL250 vaatii... Lue artikkeli
30.5.2014
Messersì Packaging Srl ja Cortex Oy ovat sopineet yhteistyö aloittamisesta ja Messersìn tuotteiden markkinoimisesta, huollosta sekä varaosapalvelusta Suomessa. Messersì tarjoaa yli 30-vuoden... Lue artikkeli
30.12.2013
Etipack on uudistanut koko etiketöintilaitemallistonsa. Uusi ”Eway” – mallisarja on erittäin innovatiivinen ja laitteissa on useita hienoja teknisiä ratkaisuja, jotka tarjoavat... Lue artikkeli
22.7.2013
Linx 4900 - kirjoittimen valmistus on päättynyt ja täysin uusi Linx 5900 on tullut jatkamaan menestystarinaa, jonka 4000 - sarjan laitteet ovat luoneet. Uutuuden myötä asiakkaamme saavat... Lue artikkeli

Luotettavaa laatua

Sertifioitu laatujärjestelmämme täyttää ISO 9001:2008 standardin vaatimukset