Cortex Oy

Cortex Oy – pakkaamisen pioneeri

Cortex Oy perustettiin vuonna 1960. Tuolloin pakkaaminen ja pakkausteollisuuden toiminnot olivat Suomessa vielä varsin kehittymättömiä. Uusien tuotteiden ja tekniikoiden tarve oli suuri. Tamperelainen Cortex tarttui haasteeseen ja alkoi myydä edistyksellistä pakkausteknologiaa.

Cortex antaa suojaa

Yrityksen nimeä ei valittu sattumalta, sillä cortex tarkoittaa pakkauksista yhtä tärkeintä eli aivoja suojaavaa aivokuorta.

Cortex Oy – asiantuntemusta asiakkaiden hyödyksi

KTA-Cortex-yhtymään kuuluva Cortex Oy on pakkaamisen ja leipomoalan asiantuntija. Toimintamme keskiössä ovat aina olleet asiakas ja hyvä asiakaspalvelu. Toimitusvarmuus, luotettavuus sekä toimialakohtaisten erityistarpeiden ymmärtäminen ovat pitkäaikaisen menestyksemme kulmakiviä. Haluamme myös uudistua ja kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaiden kanssa asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Tekniseen tukkukauppaan erikoistunut maahantuontiyritys

Myyntiä ja palvelua kautta Suomen

Cortex on teknistä tukkukauppaa harjoittava yksityinen maahantuontiyritys, jonka myyntiverkosto ja huoltopalvelut kattavat koko Suomen. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Espoossa. Edustamme maailman johtavia pakkauskoneiden, pakkausmateriaalien, leipomokoneiden ja merkintälaitteiden valmistajia.

Nopeutta ja asiantuntemusta asiakkaan hyödyksi

Tarjoamme parasta osaamista niin myynnissä kuin teknisissä palveluissakin. Pitkäaikainen yhteistyö päämiestemme kanssa, innovatiivisuus sekä kustannustehokkuus ovat toimintamme perusta. Asiakas hyötyy nopeista materiaali- ja konetoimituksista sekä asiantuntevasta huollosta. 

Kehittyvä tuotevalikoima ja osaava henkilöstö

Asennus- ja koulutuspalvelumme ansiosta käyttöönotto on sujuvaa. Huoltopalvelumme minimoi tuotantokatkokset. Haluamme tarjota asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja asiantuntijapalveluita ja siksi panostamme jatkuvasti tuotevalikoiman kehittämiseen ja henkilökuntamme koulutukseen.